Tánc a Balatonnál – egy váratlan találkozás

Reading time: < 1 minute

2018. június, Alsóörs, Everness Fesztivál – Megérkeztem a handpan workshopra, ahol ki lehetett próbálni a repülő csészealj alakú hangszert. Ekkor láttam meg Milánt, aki szintén ott ült a résztvevők között. Pár órával később már a Balaton-parton táncoltunk kizombát.

Amikor megérkeztem a workshopra, összetalálkozott a tekitnetünk, és hangtalanul köszöntünk egymásnak, hiszen közben már folyt a bemutató. Meghallgattuk a hangszert, és egy keveset tanultunk is róla. Megtudhattuk, hogy mindegyik be van hangolva egy előre kiválasztott dúr vagy moll hangsorra. Így ez eléggé meghatározza, hogy hogyan tudunk rajta együtt játszani valakivel. A mese után mindenkinek volt lehetősége kicsit az ölébe venni, és kipróbálni a handpant. Minden alkalommal, amikor hallom meg kell állapítsam, hogy varázslatos hangja van! Az Evernessről írt posztomban találsz videót is az egyik első próbálkozásomról.

Amíg egyikőnknél sem volt éppen hangszer, megbeszéltük Milánnal, hogy csinálunk egy közös kizombás videót a fesztiválon. Pár óra múlva szakítottunk is rá időt. Milán kutyája, Lucky is nagyon szerepelni akart, így ott rohangált körülöttünk, amíg mi táncoltunk. 🙂 Bár a zsebéből nem sokat hallottunk a zenéből, mert mégis csak egy fesztiválon voltunk, de élveztük, és ez a lényeg. 🙂 Köszönet érte, Milán!

A dal címe: Nsoki feat. Nanutu – Meu anjo

Liked it? Take a second to support Mesmes on Patreon!
Oszd meg a barátaiddal!

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑